top of page
Anne Vuijk Design - Grafisch ontwerp - Logo - Vormgeving - Drukwerk

HI!

Ik ben Anne, welkom op mijn website! Leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Vroeger was ik altijd al creatief bezig en het kon dus ook niet anders dat ik voor een creatieve opleiding koos. Dit werd Reclame Presentatie en Communicatie op het Nimeto in Utrecht. Hier ontdekte ik dat mijn passie vooral ligt bij het grafisch ontwerpen. Want hoe leuk is het om van een idee een beeld(merk) te maken!

 

Na een aantal jaar in loondienst gewerkt te hebben, besloot ik in 2018 het roer om te gooien. Eerst ben ik met mijn backpack naar Azië gegaan, om hier 4 maanden alleen rond te reizen. Toen ik terug kwam besloot ik ook mijn andere droom na te jagen, mijn eigen bedrijf beginnen.

 

Inmiddels ben ik wat jaren verder en heb ik meerdere (vaste) klanten in verschillende vakgebieden. En wellicht kan ik ook wat voor jou betekenen! Bekijk hier mijn werk

Ik ontwerp het beeld waar jij naar op zoek bent!

 

Of het nu om een nieuw logo of huisstijl gaat, een folder, brochure of poster, of een uniek kaartje. Door te luisteren naar jouw wensen krijg ik een goed beeld van wat bij jou(w merk) past en zal ik dit uitwerken tot een eigentijds en vernieuwend design. Wat helemaal bij jou past.

Wil je meer weten over mijn werk, de mogelijkheden of wat ik voor jou kan betekenen?

AnneVuijkDesign_08.jpg
bottom of page